måndag, september 24, 2007

Metromannekänger















Måns: Kostym från Whyred, skor från Sthlm DG.
Hannah: Klänning från Malene Birger, (storlek large som synes...) kofta från See by Chloé, vintagepumps i strutsskinn (!) från Beyond Retro, blommor (krysantemum och tusenstjärnor) från Sickla köpcenter, ("Va?! Ska du gifta dig nu? Jaha", sa floristen) make up av Sofia på Make Up Store, Sickla. Ringar i vitt guld och bling (Hannahs) från Smycka.

-----------------------
Kl 15.10 i lördags var det alltså vår tur i Stadshuset. (bokade i maj) På vägen in mötte vi Helena Stålnert och hennes SAAB-direktör (som hon lämnade infochefsjobbet för) och paret före oss var Jocke Åhlund från Teddybears Sthlm och hans tjej. Värsta kändisruschen alltså. Men det var skitkul! Vigselförättaren var högtidligt klädd i särk och sånt däringa borgmästarhalsband. Han tyckte att vi kunde ta var sitt djupt andetag och slappna av :) Han reagerade väl på våra svettiga handflator. Måns hade lite problem att få på mig ringen men det gick till slut. Efter att förrättaren förklarat oss man och hustru ska jag enligt Måns ha uttryckt min förtjusning genom att säga: "Coolt".

Johanna Syrén fotade oss - en snabbresume kan ni se här - och sen tog vi taxin hem och ringde våra päron. Som blev glada och överraskade. På Grand Hotel Saltsjöbaden där vi stannade över natten, hade Måns Expressenkollegor mycket gentilt fixat fram en flaska skumpa till rummet. Vi åt 3-rätters middag och sen skålade Måns med sig själv på rummet. Jag åt choklad och somnade kl 23... Jag var helt utmattad. Fatta då hur folk mår som har stor baluns med 100 gäster.

I söndags bjöd vi så de närmaste vännerna - jag saknade er, Andrea och Sanna & Johan! - på frallor och hembakad tårta. Vi fick många fina blomster och två superfina Marimekkoskålar. Expressenkollegorna hade dessutom ombesörjt en liten annons i tidningen. Gulligt. Tack, tack!

Den stora festen väntar vi med tills vi flyttat in i 3:an, jag kan pumpa ur mjölk och vi kan lämna bort den lilla/e. Då blir det vin- och groggbuffé och jag ska jäklar i mig bli tipsy!

I dag har vi haft smekmånad genom att gå på föräldrakurs (bra) och lunchat på Imperiet i Skrapan. Jättegott! Bra ställe med bra butiker. Sen träffade vi en tjej som sålde sin skötväska och sitt babyskydd till oss (hittade henne på blocket) och i morgon är det back to work igen...

Livet som gift är än så länge ganska som vanligt.

5 Comments:

Blogger m said...

Omg Hannah vad snygg du är.
Tusen grattis till både dig och Måns, ni har båda gjort ett kap.

Må kärleken styra era handlingar och lyckan vandra vid er sida!

24 september, 2007 20:02  
Blogger malin said...

Som vanligt, men med en jättefin ring på fingret. Grattis!

24 september, 2007 21:55  
Blogger Sofia said...

Håller med M. My God vad snygga ni är. Du ser helt fantastik ut Hannah.
Och vilka bra bilder!
"Coolt!"

//s - som i såååå avis ;)

24 september, 2007 22:04  
Blogger Sporty Spice said...

GRATTIS MED VERSALER.

24 september, 2007 23:00  
Anonymous Anonym said...

Åh! Tack för alla fina gratulationer. Johanna Syrén ska ha cred för att bilderna blev så fina. "Riktiga" bilder kommer snart! Kramar från frugan :)

26 september, 2007 18:15  

Skicka en kommentar

<< Home