tisdag, mars 25, 2008

Inte för att vara sån...

men ... ni vet ju var ni läste om Björn Gustafsson för väldigt länge sen. Närmare bestämt i oktober på den här bloggen. Nu är ju hysterin inte riktigt i proportion till hur mycket han har åstadkommit, tycker jag. Men han är lovande. Helt klart.

Potatisrapport: Efter 5 dagar tycker Maja inte att det är mumma. Men hon är snäll och låter potatisen åka runt ett varv i munnen innan hon spottar ut den.

Flyttrapport: 10 veckor kvar tills vi flyttar till vår stora fina lägenhet!

Reserapport: I morgon onsdag åker vi x2000 direkt till Vänersborg. Tillbaka nästa vecka.

Nöjesrapport: Weekend är bokad hos Majas kompis Arvid och hans föräldrar i Göteborg den 4-5 juli. Måns ska se Bruce Springsteen X 2 och jag och Maja ska njuta av sol och värme i goa Göteborg. Kul!

Sömnrapport: Maja är stadig och fortsätter att sova mellan 23-07 varje natt i sin egen säng. Mamma är mycket glad över sin skönhetssömn. :)

1 Comments:

Blogger Sofia said...

Ang potatisrapport:
Ett tips är ju att testa att ha i lite av någon annan rotfrukt, kanske palsternacka eller morot ett par gånger, så hon inte blir uttråkad på potatissmaken.

För övrigt ska du vara oerhört nöjd att du får sova så mycket. Hillevi går visseligen och lägger sig 19.30, men hon har börjat vakna 05.20 VARJE morgon nu och vill INTE somna om.
I natt (ca 03.30) hade vi dessutom, som grädde på moset, ett litet trotsutbrott i sängen för att hon ville dricka juice (vilket hon inte fick) och för att hon inte ville byta den nerkissade blöjan (vilket mamma ville, mycket ihärdigt). Mamma vann. Hillevi tjöt. Pappa vaknade.

26 mars, 2008 11:17  

Skicka en kommentar

<< Home